I det efterfølgende kommer der i kategorien udvikling, et par websites i "smagsløgs enden" af skalaen. Det drejer sig om bl.a. italienske is, chokolade, coffee to go, muffins, bagles m.fl.

Vi starter med firmaet Is a Bella IS, Smallegade 40 - 2000 Frederiksberg i København. Selve websitet er "næsten" vanen tro bygget op omkring en frontend (den du ser når du besøger siden), samt en backend - hvor ejer, ansatte m.v. kan ændre tekster, menuer, cuecards med videre - uden stort teknisk kørekort.

Et af kravene til websitet var dels - CMS funktionalitet, men også at det skulle være en "fuld pakke" til fast pris, og prisen skulle naturligvis være billig. Det skulle også være incl. hosting, trafik, statestiker, ftp, flere domains, design, drift m.v.

Herudover skulle siten også løbende optimeres gennem SEO. Da vi jo egentlig godt ved allesammen at SEO er 1 ben, skal et andet ben jo være noget unikt content, og det skal helst komme i en lind strøm. Derfor er vi på disse is sites,  chokolade sites m.v. lidt ovre i noget storry telling, der kommer gang i senere på året.

Is a Bella IS kører med PHP 4.3.10-16 ovenpå en MySQL 4.0.24 database. Websitet kører på en Linux Debian 2.4.27-2-386 #1. incl. Apache 2.0.54, mod_ssl 2.0.54 samt OpenSSL 0.9.

    

Websitet kører pt. uden nogen form for online shop, men der er tiltænkt en sådan i næste version. Det primære, er i første omgang at tiltrække trafik til websitet, hvorefter der satses på at websitet skal udgøre en procentdel af det årlige salg, med krav til øgede procenter naturligvis.

Is a Bella ligger på det hyggelige frederiksberg i København, og er I til italiensk is er det et at tilbudene i København denne sommer.