I den sparsomme fritid, har jeg fået lavet endnu et website. Denne gang for, ICE LAB, beliggende i skinnergade 33, 1159 København K (lige ved Jorcks passage). Som ved Is a Bella IS, på frederiksberg, tilbyder ICE LAB alskens italienske is lækkerier, kaffe fra AMOKKA, amerikanske specialiteter m.v. Med beliggenheden, kan i nok forestille jer det er en forretning, der til sommer får meget travlt.

Et af kravene til websitet, som ved Is A Bella var; dels - CMS funktionalitet, men også at det skulle være en ** fuld pakke ** til fast pris. Det er incl. hosting, trafik, statestiker, ftp, flere domains, design, drift m.v. Herudover skulle siten også løbende optimeres gennem SEO - bl.a. gennem dynamiske menuer, skulle titler udgøre H1 tags, der kunne samles op m.v. Herudover naturligvis og generel optimering af siderne.

ICE LAB  har en fast tilknyttet grafikker, hvorfor denne var med indover mht. logo og andre grafiske elementer. Selve designet er lavet i Adope InDesign, hvorefter jeg modtog dette som PDF filer. Herefter extractede/rippede jeg elementerne ud og fik det lagt ind som en del af min PHP/HTML kode.

Det er iøvrigt altid morsomt at arbejde med grafikkere - de fleste tænker ikke SEO, og tid mht. implementering men mere på grafikken som deres kunst værk - det er derfor en god ide at, af dække hvad forventer du og hvad forventer grafikkeren mht. arbejdsprocess, levering- og leveringstyper m.v. da men ellers kan lande i noget snavs, omkring 10px positionering af f.eks et billede - og det mine venner, kan være spild af tid.

ICE LAB kører med PHP 4.3.10-16 ovenpå en MySQL 4.0.24 database. Websitet kører på en Linux Debian 2.4.27-2-386 #1. incl. Apache 2.0.54, mod_ssl 2.0.54 samt OpenSSL 0.9.

     

Websitet kører pt. uden nogen form for online shop, men der er tiltænkt en sådan i næste version. Det primære, er i første omgang at tiltrække trafik til websitet, hvorefter der satses på at websitet skal udgøre en procentdel af det årlige salg, med krav til øgede procenter naturligvis.

ICE LAB ligger midt i byens midt - lige ved Jorcks passage, og er I til italiensk is m.v. er det et at tilbudene i København denne sommer.