Maj måned er allerede rigtig startet godt - og bliver endnu bedre med et foredrag om psykopater i jakkesæt, senere denne uge inde hos firmaet Changegroup. Men indtil nu har vi fået genoprettet magt balancen på vores kontor, hvor vi i senere tid er blevet bombaderet med alverdens ting. Der eksisterer en speciel tendens blandt folk (læs: andre DBAere), der syntes at vi skal have deres gamle CDer, disketter med Oracle 5 (5 1/4" naturligvis), Forms 4 til Windows første udgave og værre......... Det er helt misforstået, vi er slet ikke interesseret!

Vi lagde derfor hovedet i blød, for at arbejde os ud af denne situation, og nåede frem til at nedenstående ville være en glimmerende løsning for genoprettelse af magtbalancen.

Med vores USB Missile Launcher er vi nu der, hvor projektledere og andre er ved at vælte i deres stilethæle (ja det har de allesammen på, underligt egentligt) mens de flygter.

Du tilslutter masseødelæggelses våbnet til USB porten, downloader medfølgende software, og du kan nu via et kontrol panel styre våbnet. For alt i verden HUSK LYD - og fyr godt op under den, hele kontoret ryster ved affyrelse og ved nedskydning.

Der er nu ikke mange der kommer rendende hos os længere, med mindre det virkelig er påkrævet. Denne gadget, kan iøvrigt erhverves her. TAK Missile Launcher.