Først og fremmest; God jul til alle! Jeg håber i er kommet godt gennem måneden, der vist nok her de sidste dage, for en del af os er ret stressende, dog ikke for undertegnet i år. Jeg valgte simpelthen at gøre mine indkøb sidste weekend i november.

Jeg har lige fået en ny Dell bærbar, og har bl.a. installeret office 2007 og IE 7, alt sammen fint nok og det kører, man skal dog lige vende sig til det nye look i MS office 2007, der er vendt lidt op og ned på alt i samråd med et halvt hundrede designere, arkitekter og udviklere, dog syntes jeg efter et øjeblik at det virker ret godt.

Internet Explorer er sådan lidt af en djævelsk oplevelse; Grunden ligger i at hver gang man starter den op, laver den en redirect til en Microsoft side. Nå men hvis man sætter sin strart side til noget andet er situationen den samme. Lidt irreterende ikke ?

Lidt søgning viser dog du skal lave en regedit og finde  [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] og sætte RunOnceHasShown til 1, hvilket jeg forsøget uden held. Yderligere søgning viste;

  • Regedit dit registry [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
  • Sæt RunOnceHasShown til 1
  • Tilføj (for den er der ikke) RunOnceComplete og tildel den værdien 1

Så virker det !