De fleste af os ved jo udemærket godt, at en oracle installation består at flere dele; Hentning af software, beregninger omkring plads; Hvis det er en "fresh install" er det måske oprettelse af grupper, brugere og scripts der gør videre installationer meget lettere osv. Derfor er det måske også lidt svært at forestille sig det gjort i spændetrøje.

Vildt ? tjaaa men er der nogen der kan komme igennem med det, er det vel MNO. Jeg tror det kunne støde nogen .... på den anden side Mogens har vel egentlig altid været direkte. Se videoen på You tube her.

Udgangspunktet er vel, hvad firmaer forlanger for en ydelse, og enig; nogen gange virker det for dyrt og for meget. Jeg husker tilbage til Oracle dagene hvor vi blev sendt ud til 2250 pr. time som senior konsulenter - set i bagspejlet, ved jeg ikke helt om vi/jeg var det værd jvf. idag. På den anden side fik vi godt nok hjulpet med nogen problemer der kunne have taget uger, så i det lys var vi det værd. Men man kan spørge sig selv hvad er 2250 værd pr.time ?

Hvorom alting er; store virksomheder - et helt andet DB end de små. Det er hvad vi ser/hører og måske det er korrekt, men iforhold til konsulent priser, og hvad vi tilbydes; er det så der vi er/lander i forhold til DB ? eller er det overdrevet ?

Der er måske også forkellige niveauer salgsmæssigt. Dog er jeg enig i at man kan være lidt lovlig "smart" uden at træde "the big blue" over tæerne, i forhold til vare og det der leveres kontra tid. Samtidigt til ovenstående er der også de små "snydere" derude, der tilbyder varen til 2250 men ikke kan det der, vi kan, så pas på derude.

Modsat har undertegnede ligget i retsag med firmaer, der har fået leveret varen, men påstår/mener de kan få den samme vare andet steds til 10% af prisen .... tjaaaa