I den senere tid, er jeg kommet ud i opsætning af diverse sjove ting; her iblandt kursus lokaler. Som med en del andet i den kategori, er det et spørgsmål om; dels klargøring af lokale/PCere efter endt kursus, samt når kurset kører, at lette kommunikation mellem elev(r) og instruktør, f.eks gennem en eller anden form for software. 

Til klargøring af PCere er valgt Norton Ghost suite, hvad angår lærer/elev var det straks meget mere besværligt at finde brugbare systemer derude.

Som ex-oracle, tænkte jeg! Hvad bruger Oracle selv disse dage ? Jeg ringede til en god ven og gammel kollega, der kunne fortælle at det de benyttede var Netsupport School.

Jeg tilmeldte mig efterfølgende en 30 trial licens til netsupport school via deres website, og må ærligt indrømme; det rocker.

Det har simpelthen et hele og meget mere til;

I undertegnedes udgangspunkt skulle lærer- elev systemet kunne dels tage kontrol over samtlige elev pcer for f.eks at gennemgå en lektion. Herefter kunne frigive elev pcere igen så eleverne kunne påbegynde lektioner/øvelser efter en gennemgang. Hvis elev under øvelser havde brug for hjælp, skulle man kunne overtage kontrolen på elevens PC - evt. ved at vise hvordan, på lærer PCen.

Den lokale re-seller; hedder Euroline og kan du få oplyst priser og yderligere informationer. Så leder du efter sådan et system, led ikke længere.