I denne del omkring SEO, kigger vi lidt yderligere på websitet. Jeg kigger også, lidt, på alle de fantastiske tilbud, der findes, omkring af købe trafik, trafficZap og indhold - som hvis ikke kan nævnes nok. Jeg kigger også på at content, skal præsenteres, med en iver, som en fransk, eller italiensk kok, elsker sit køkken.

Har du ikke fået læst, de sidste 3 poster er de listet nedenfor - og kan give dig mange gode ideer.

SEO - Del I, De 3 store; Google, Yahoo og MSN

SEO - Del II, Doorways, Links, Context og hårdt arbejde

SEO - Del III, Værktøjer og det at være link populær

Få dit website til at sælge

For virksomheder og enkeltindivider, der vil tiltrække kunder til deres website, er det allervigtigste beliggenhed. Beliggenheden af din forretning kan betyde at du tjener penge eller du ikke gør det. Trafiken øges som forbipasserende ser din forretning - og går ind for at handle hos dig. Pga. din gode service, kommer dine kunder tilbage. Har du f.eks en fysisk forretning, på strøget men i en sidegade - er problemmet at få gjort kunderne opmærksom på hvor du ligger. Et skilt på selve strøget, der henviste til din forretning kunne være en løsning.

Internettet er en anelse forskelliget - som du sikkert ved. Folk benytter det mest til informations søgning efter underholdning, varer og services - men gør det,  f.eks som i ovenstående, ikke i flok, som en flok lørdagshandlende på strøget. Tilgengæld er der over 16 Mill. websites - Hvilket godt kan virke lidt uoverskueligt. Men forestil dig, hvor mange brugere der er, og forestil dig at dit website - BirchGucci - "lå" rigtigt - så ville der være enormt potientiale. Jvf. tidligere artikler, er det vel også hvad vi alle håber på.

De fleste internet foretninger, dukker op, og forsvinder igen

Jeg startede min egent konsulent forretning i 1998. Dengang syntes jeg det ville være fint med et website - og brugte en masse timer på at få det udviklet, få det hostet og alt det der nu hører med. Mit Problem var; INGEN viste noget om mit website. Dengang havde jeg ikke helt styr på det her SEO - og det var ligeledes som at lede efter en nål i en høstak - at finde mit site. Jeg viste heller ikke så meget omkring det faktum - hvordan skal jeg gøre mit site attraktivt for mennesker og søgemaskiner ?

90% af alle websites ender i den situation.

Men stop en gang; På trods af alt hvad der findes i verden omkring SEO, er det vel nøjagtig situationen for mange håbefulde entreprenører derude. Der læses, og læses ..... og læses - men hvor bliver trafikken af ?

Pengemaskinen, websitet, ejeren

Mange virksomheder, mener de bare kan bygge et website - og så vil eksisterende kunder flokkes omkring det nye website - og de vil fortælle alle deres venner om deres fantastiske website. Selv samme virksomheder, bruger gerne 50.000 til 500.000 på marketing, webdesigners, udviklere, og projekt [af] ledere for at sikre det ser professionelt ud, tidsrammer overholdes etc.

Jeg er afgjort - selv tilhænger af at varen skal se godt ud. Jeg elsker design og er lykkelig for applikations udvikling. Men mange kan godt spare pengene på ovenstående - hvis vi lige stopper;

Og på en linie, definerer formålet med vores website - helt konkret. Hvad er målet med dit Website ?

Dårlige ideer

I søgen efter vores kunder, bliver vi tilbudt "masse trafik", af diverse firmaer - på nettet, til lave priser pr. besøgende. Det virker ikke - Glem det! De fleste operatører af sådanne services - forsøger at få besøgende på dit website gennem pop-ups, rediregering fra populære domain navne m.v.

Har du selv prøvet at besøge et website med pop-up eller at du blev rediregeret ? Hvad gjorde du ? Jeg blokerer simpelthen for det. Iøvrigt har jeg testet et par af de services selv; Du får en clicks - men intet salg - herudover er det jo kunder, eller besøgende - som overhovedet ikke, havde i tankerne at besøge ...... dig, da de blev rediregeret eller fik en popup.

Nogen forsøger sig med SPAM - gennem firmaer i Rusland og andre steder - jeg behøver vel dårligt komme ind på emnet - det er en virkelig dårlig ide.

En sidste ting - overvej nøje hvilke "adds" programmer du deltager i for at få fat i "målrettet trafik". Adsence er fin, yahoo ligeså - men der skal være mening med galskaben - hvis du får trafik - og betaler en masse, for den traffik, de services skaber, til Google el. andre, men intet tjener - så giver det jo ingen mening.

Hvad virker ?

Gennem tidligere artikler har jeg nævnt det meste; men det der virker er fundementalt 4 enkelte ting - der gør dit site intressant for besøgende og tiltrækker opmærksomhed; Content, Traffic, Pre-Selling, og Monetization.

Content:  Skriv først og fremmest dine websider til mennesker - det er dem der skal læse dem. Sekundært koncentrer dig om SEO og søgemaskiner. Herudover - sørg for en masse unikt content - og sørg for dit content - er oppe i tiden og noget folk vil vide noget om. Hold dig fra at kopiere artikler, ind på dit site - du bliver straffet af søgemaskinerne.

Traffic:  For at få den berømte traffik - er ovenstående en ting, en anden, er; at hver side, bliver genereret på en måde, så den er keyword baseret - med andre ord, er det en artikel - er siden opbygget således at content - det vigtige ihvertfald, indgår som keywords på siden. Mange blog produkter tilbyder præsis det - men hvis det ikke er en blog du har - er det helt afhængigt at CMS systemmet, din egen kode - om du kan håndtere keywords i siden og dynamiske titler etc.

Pre-selling:  Giv folk noget gratis - tilbyd en service i "miljøet". Etabler dig selv som en hårdarbejdende, fokuseret, ærlig kilde af information som der kan stoles på, og lad være med at påtvinge, dine besøgende varer/services som de ikke vil have. Lav dit indhold - som en fransk eller italiensk kok, med passion.

Monetize:  Sælger du varer på dit website - f.eks i størrelsorden konsulentvirksomhed - så sælg noget du selv ville købe, noget som du så gennem websitet, deler med dine venner/kunder osv.

Det er helt ok også at gå i gang som ægte entreprenør gennem f.eks Google Addsence, Eller Yahoo mediacenter - og tjene revenue på click på traffikerede websites.

Denne form for virksomhed - at få, dit website til at være en indtjening, er relativt let - i forhold til hvad der skal gøres, for at det er aktivt. Det er vel også et naturligt resultat af, at hvis dit website har 100.000 unikke besøgende pr. måned at du går i den retning. Men Addsence og andre har ingen mening, hvis dit website, ikke besøges, af over flere hundrede unikke besøgende, HVER DAG, og dit indhold "pre-sells", se ovenstående.

Lige præsis det er hvor 98% fejler og aldrig kommer videre. Jeg håber du får noget ud af mine artikler - som du ser er det meget enkelt, og på samme tid, meget svært.

Rigtig god fornøjelse