Hej og velkommen til min Blog

Jeg hedder Karsten Birch-Johansen, jeg arbejder pt. med Service Management og IT infrastruktur som Service management manager for firmaet Affecto. Før det, har jeg siden 1998, arbejdet som selvstændig IT Konsulent/Oracle Database Administrator, og endnu længere før det, for Oracle Danmark som Senior konsulent, og for rigtig lang tid siden, som Teknisk Specialist for Novo Nordisk.

Det du besøger er min blog. Det startede egentlig med at min familie og jeg, rejse temmelig meget - og i den forbindelse havde vi svært ved at holde hele familien opdateret, på hvad der skete i vores liv og hvor vi var. For at være helt ærlig, var vi ret dårlige til at skrive breve, såvel som at ringe, der kunne godt gå måneder!

For ligesom at løse det problem, tænkte jeg en blog måtte være sagen. Som tidligere udvikler, gik jeg igang med at skrive den første version af birch-johansen.dk.

I samme moment når jeg nu er ude på mange forskelligartede opgaver - opstår der typisk fejl, hændelser, sjove og triste ting, og jeg tænkte hvorfor ikke også skrive omkring dette, og dermed opstod og så oraclekonsulent.dk dagens lys.

Det jeg skriver omkring er Oracle drift, databaser, SEO, sikkerhed, Service managment, IT infrastruktur, hosting (big black holes, flat rate, udbydere), at være selvstændig, og i det hele taget om ting, jeg finder interessant.

Yderligere informationer omkring mig, og hvor jeg har været, kan findes via min  

Jeg håber du kan lide bloggen og snart kommer på besøg igen.

Hvis du som mig, har siddet og undret dig over, hvor den aller aller sidste side på internetet er, så følg dette link.

Med venlig hilsen Karsten Birch-Johansen