YES! den er hjemme. Fredag op til en i forvejen god weekend, lå brevet fra Don, Antonio .G. Chavez CEO i selskabet International sweepstake company Spain S.A, og ventede. Brevet kort fortæller gevinsten, da undertegnede er blevet udtrukket, er på EURO 1.215.000,00. Hold op hvor lækkert, og jeg havde ellers udsigt til et stramt budget møde med rådgiveren om et par uger.

Betingelserne for claim er enkle. Kontakt Zurich Security Company S.A Madrid, og identificer dig selv. Send herefter personlige oplysninger; navn, adresse, om du er gift eller ej, telefon, mail etc. Hertil lægges bank oplysninger, SWIFT code, banknummer etc.

Sagen er at for at få din gevinst udbetalt, tager  Zurich Security Company S.A Madrid 5% af gevinsten i kommision.

Hvis der efterfølgende googles lidt på sagen, går det ret hurtigt op for en, at disse scams typisk har oprindelse/ophav fra Canada, Nigeria eller Holland, og det er typisk via snail-mail eller telefon man bliver kontaktet.

Den korte version! Lad være med at tro på disse ynkelige scams. Personligt må jeg finde på noget andet, mht. mit fremtidige møde med rådgiveren. Tak Don Antonio.

  • Hvis du modtager et brev, der påstår du har vundet noget i et lotteri du aldrig har hørt om - så er det helt sikkert snyd.
  • Hold dine bank oplysninger for dig selv.
  • Køber du en lotteri seddel på nettet og oplyser email etc. er du helt sikkert offer for telemarketing sælgere af forskellig karakter, der gerne vil have dig med i et eller andet.
  • Der er ikke hemmelige systemer for af vinde udenlands, men kig realiteterne i øjenene; de er meget meget små grænsende til ikke eksisterende.