Opdatering: Lørdag 1. Juli 2006.

"Ret cool,- Installationen tog under 1 minut - op med boxen på bordet, kabel i routeren, strøm til boxen - og jeg sidder, og skriver her. Skulle signalet ikke være helt top - kan man godt stille boxen, nær en radiator - da det vil forstærke signalet - men det, er der ikke behov for her. Så slut med TDC besøg mellem 09 og 16 - og 3 ugers ventetid. Det her ser ud til at virke. Jeg oplever ingen udsving på routeren - jeg kører med et SMC barricade access point. Nu lader jeg den trille et par dage - men indtil nu, er jeg en happy happy mann  ".

Nu gik jeg jo hen og blev rimelig træt af dyre telefon regninger, og iøvrigt havde jeg brug for en løsning når jeg var i udlandet. Ligeledes er jeg blevet rimelig træt af dyrt bredbånd - igen gennem moder firmaet TDC. Så nu har jeg fået opsagt alt.

Så er det jo heldigt jeg, når jeg er i landet, bor i København. Clearwire, må være svaret for os københavnere. Sæt din Wimaxx box i stikkontakten, Sæt det andet stik i laptopen eller i routeren, tænd laptopen - og voila du er på.

 

WIMAXX er trådløst bredbånd på dine betingelser: Simpel opsætning, ægte bærbar fleksibilitet og markedets hurtigste levering. Iøvrigt er Winmaxx bærbar, så er du i dækningsområdet, kan du bare tage den med i bilen, båden, sommerhuset.

Glem alt om lange ventetider for at få installeret din internetforbindelse. Du skal hverken installere software eller reservere hele dage til teknikerbesøg. WiMAXX boxen finder og opretter automatisk forbindelsen og et øjeblik efter, er du på nettet.

Sådan skal det vist gøres - som verdenen ser ud idag. Jeg sætter min box op, på lørdag - og så kommer der en opfølger. 

Jeg hørte fra en ven, der sidder hos IBM at routeren godt kan få lidt problemmer med denne løsning - så glæder mig til at teste det.