En lille "sjov" en

RMAN-04014: startup failed: ORA-00600: internal error code, arguments: [kck_rls_check must use (11,0,0,0,0) or lower], [kdt.c], [9576], [11.2.0.2.0], [], [], [], [], [], [], [], []
RMAN-04017: startup error description: ORA-32004: obsolete or deprecated parameter(s) specified for RDBMS instance

Mit typiske setup er en cmd fil på produktion, der fortæller RMAN lidt om hvorfra jeg ønsker at klone og hvortil - dels SID, men også until time osv.

På miljøet der skal klones til laves der så en init file med bl.a. db_file_name_convert, og log_file_name_convert, recyclebin og andet efter behov. På produktion laver jeg typisk en create initfile from spfile, og ftper denne til det miljø der skal klones til, og tilretter init filen. Herefter startes miljøet i NOMOUNT.

Klonen startes og man får hurtigt ovenstående fejl ....

Ok umiddelbart lukker man det miljø der skal klones til tilretter init filen til at _compression_compatibility=11.2.0, for det er det det drejer sin om. Herefter laver vi en startup NOMOUNT igen, og prøver igen.

... Fejlen kommer igen ... Efter en 2-3 forsøg går det op for undertegnede, at jeg kan rette lige så meget i init filen jeg vil, for klonen når før den fejler, at få lavet en spfile - og hvad startes der default på når man laver en startup NOMOUNT ? ;)