I den sparsomme fritid har jeg siddet og udviklet lidt på webløsninger - i dette tilfælde på et site omkring executive coaching.

Foreløbigt inkluderer det flere ting. Frontenden er selfølgelig en ting, hvor data hentes dynamisk fra databasen. Backenden en anden, hvor der er mulighed for dynamisk at kunne generere feeds udfra flere kriterier, executive CEO briefs, fler-sproget, export/recorvery on-the-fly m.v, kort og godt et vaske ægte CMS system.

Første version nedenfor er indtil videre en test version, dvs. grafik m.v. er ikke helt opdateret mht. finhed og andet. Men funktionaliteten er på plads.

Som jeg plejer er vi selfølgelig ude i noget PHP kode med en MySQL som backend, der virker fornuftigt i denne sammenhæng. CMS delen er min eget PHP udviklede CMS, en andelse udvidet idet menuer dynamisk kan tilføjes og tages fra. Ligeledes kan rækkefølge ændres op/ned ved et museklik i administrationen og meget andet. Dette CMS system, så dagens lys i forbindelse med min familie og undertegnede boede i udlandet, og en del af vores familie var bosiddende flere steder i Danmark og også udlandet. Det kunne derfor være svært at holde kontakten - deraf kom ideen til en Blog, hvorefter jeg i en periode hvor jeg alligevel var sneet inde - gik igang med at udvikle version 1.

I nedenstående ser i versions udvilkingen grove træk; 

  

  

Præsentationen af web stedet faldt på disse nedenstående 3 templates.

  

Efter en del dialog ref og tilbage omkring teknik, udseende er vi efterhånden på plads med nedenstående versioner