En god gammel ven, Hr. Nørgård, har dristet sig ud i et meget farligt forsøg. Han har nemlig lige i ingenøren, skrevet en artikel med titlen Kvinder er Luddovne.

Citat fra artiklen (PS: alt held fremover Mogens)

"I dagens Danmark kan vi godt fortælle, at vi dyrker sex med små, behårede dyr om morgenen eller er kriminelle på tusinde måder. Hvis man f.eks. er rocker-chef og lever af at udøve terror mod almindelige mennesker og sælge narko til vore børn, så kan man skrive bøger om, hvor hårdt fængselssystemet er.

Det har også i årtier været god latin for kvinder at gå rundt og klage over, hvor meget de rent faktisk laver, fordi de både skal tage sig af hjemmet og arbejdet, mens deres mænd bare går rundt og ikke laver noget.

Vi mænd er blevet så vant til denne myte og vandrehistorie i de sidste tre-fire årtier, at vi bare bøjer hovedet og accepterer det. Det hjælper nok heller ikke, at alle institutionerne og skolerne efterhånden har et massivt flertal af kvindelige pædagoger og lærere. Det må være rigtigt hårdt for lille Emil i 2. klasse at stå imod den påvirkning til tider.
"