Motorola HT820 er et par ret seje trådløse hovedtelefoner. Match din telefon, din PC og dit musikanlæg med sættet via Bluetooth og du er kørende. Det er dog ikke lige til - afhængigt af dit system. Men her er mine erfaringer.

Der er 2 muligheder enten;

Kombiner den trådløse enhed direkte med audio AUXen og glem bluetooth - det virker uden nogen problemer eller konfigurer det med bluetooth jf. nedenstående.

Jeg kører Windows XP professional på en Toshiba bærbar. Umiddelbart startede jeg med at matche hovedtelefonerne med min normale telefon. Det gik helt uden problemmer og det var en rigtig god lyd, så nu kan jeg også køre lovligt i bilen :) Dernæst skulle der lidt surfing til for at få tingene til at virke på toshibaen.

  • Hent seneste Bluetooth stack (4.20) fra Toshiba, den finder du her, og afinstaller alt andet.
  • Dernæst - læs følgende artikel, og hent den først nævnte fil; switchtosscmscheck.zip - lad være at hente Bluetooth stacken fra Sony - det virker ikke.

Grunden er at Bluetooth stakken default er sat til KUN at forbinde sig til hovedtelefoner der supportere SCMS-T. Ovenstående fra sony, skulle være et hack, så man via instillinger får mulighed til at "hakke ud", om SCMS-T er sat til eller ej. Det virkede bare slet ikke her. Derfor downloades somsagt switchtosscmscheck.zip istedet.

Når du så starter; start -> toshiba -> bluetooth -> bluetooth instillinger, vælger du ny enhed. Hold venstre knap nede på dit head set til motorola logoet lyser konstant, og søg efter enheder.

Når den finder din enhed trykker du next, og du skal indtaste din aktiverings nøgle. Her kører du den downloadede fil swithtosscmscheck - og voila. Du kan nu opdaterer din Skype til at benytte bluetooth audio, eller sætte en CD i dit CD rom drev og høre musik.

Rigtig god fornøjelse - fed lyd, cool design - en masse roser herfra, Tak moto :)