Jeg kan ikke lade være med, ikke at skrive om dette. Artiklen er oprindeligt fra itavisen.no, hvortil alle ophavsrettigheder hører - jeg har dog oversat historien.

I London klarede en gruppe kriminelle at få ca. 2.5 mill. ud fra banken - ved hjælp af en MP3 afspiller. Det skabte selfølgelig en del panik i bank verdenen, at dette kunne lade sig gøre. MP3 afspilleren blev slet og ret koblet til mellem telefonkablet fra minibanken og stikket i væggen. Indtil for få år siden, var sådanne nærmest frit tilgængelige på barer og bowlinghaller.

Derefter blev datatrafikken, der i lydform kan minde om lyden fra en fax, optaget. For at afkode datatrafikken benyttede banden en «Modem Line Tap» der gør at lyden bliver klartekst. Således sad de nu med kontooplysninger, og herfra var den en enkelt sag at lave sine egne kontokort.

Dette kunne sagtens være Olsen Banden på spil - så genialt - så enkelt.

Men som med Olsen Banden blev denne bande også opdaget. Hjernen bag dette, Maxwell Parsons var passager i en vogn der foretog en ulovlig u-vending. Politiet stoppede derfor bilen, og ransagede bilen. Maxwell havde et af de falske bank kort på sig, hvorfor mistanken opstod. Hjemme hos Maxwell fandtes yderligere 18 kort, samt en procedure for fremstilling af bankkort.

Maxwell blev fornylig dømt 2 år og 8 mdr´for bedrageri. Grunden til den lave dom er at de kun lykkes politiet at spore tilbage/bevise Maxwell's involvering for omkring 170.000 af de 2.5 mill.